"Det siger gæsterne"

Vi nyder besøget
af alle vore gæster

Det er så hyggeligt, at møde så mange mennesker både fra det ganske land - men så sandelig også fra det store udland. Alle vores gæster bliver opfordret til, at skrive deres mening - hvad enten det er ris eller ros og det er vi glade for. Her er et udpluk fra vores gæstebog:

Eigil Svendsen: Tak for en dejlig weekend i Det Blå Gæstehus... Dejligt gæstehus, centralt og kanon beliggenhed. Ses helt sikkert igen!

Matias Sørensen: Virkelig dejligt sted I har. Vi har nydt dagene, men vejret kunne godt være bedre.

Charlotte E. Madsen: Det er altid total terapi og total velvære, at være på Fanø. Jeg nyder mit ophold max hvert år. Og jeg er rigtig glad for at bo hos jer. Og det bedste er, at Dolly altid må komme med uden at det koster noget. Det er ikke alle steder, at man kan det.

Gunnar Petersen: Tak for en dejlig overnatning. Vi vil helt bestemt komme tilbage.

Ilse Jacobsen: Lone, det har været en fornøjelse at bo hos jer!

Gertrud Jensen: Hyggeligt og rent.

2017 - Stine Johansen: Tak siger vi bare. Stedet gjorde vores ophold på Fanø uforglemmelig.

2017 - Familie Gregersen: Dette gæstehus er et besøg værd. Rent, rummeligt og lækkert. Ikke mindst ligger det lige i smørhullet af Nordby. Tak for nu

2017 - Hr og Fru Pedersen: Hvor ville vi gerne have et sådan hus. Miljø må være kerneordet. Dejlige dage vi har haft, men det danske vejr kunne godt være bedre. Tak.

2017 - Lise Olsen og Johnny Jensen: Tak for nogle dejlige dage. Vi kommer igen. Vi har nydt at være hos jer. Og jeres gæstfrihed er jo fantastisk.

August 2017 - Sigrid J. Christensen. Dejligt byhus midt i gågaden. Man kan simpelthen ikke overnatte mere centralt. Kan stærkt anbefales.

Oktober 2017: Kurt Olsesen og familien. Så dejligt et hus I har her på Fanø. Og det må siges, at det jo er fantastisk bare at få lov til at bo her og have den mulighed her midt i det gamle Nordby. Vi vender helt sikkert tilbage til det blå gæstehus.

Oktober 2017: Lea Pedersen, København. Sikken da en vært. Altså hvilken modtagelse. Det var som om, at man havde kendt værtinden i mange år. Masser af humør og meget imødekommende. Stedet ikke mindre end fantastisk. Tak!

 

 

 

 

Fanikkerdage 5.JPG
Udsigt mod haven.JPG
dragefestival 2015.JPG
Morgenstund ved færgehavnen.JPG
Det blaa gaestehus_1sm.jpg

Det Blå Gæstehus | Lone og Martin Frank | Hovedgaden 56, Nordby | 6720 Fanø | +45 26 11 06 96 | familienfrank@bbsyd.dk