"Det Blå Gæstehus"

En skøn ferielejlighed
eller dejlige værelser
- centralt i Nordby

Vi tilbyder en skøn ferielejlighed - der også kan lejes som værelser - med i alt 6 sovepladser og med mulighed for eventuel opredning. Gæstehuset er en 120 kvm stor lejlighed, med henholdsvis et familieværelse - som er to sammenhørende værelser, med en dobbeltseng i det ene og en sovesofa, som kan slås ud, i det andet mindre værelse. Du må gerne have dine kæledyr med hos os. I gæstehuset forefindes højstol til mindre barn og weekendseng. Herudover er der et stort dobbeltværelse med dobbeltseng. Gæstehuset rummer desuden en stor opholdsstue med sofaer, TV, DVD afspiller, brændeovn. Spisekøkken, bad med toilet, gang og lille gårdhave. Køkkenet er fuldt udstyret med service, gryder, kaffemaskine, elkedel, køleskab, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, emhætte.

Priserne er ikke inkluderet morgenbuffet, men der er komplet spisekøkken, hvor der kan forberedes måltider. Gratis wifi i hele huset.

Gæstehuset kan også lejes som værelser. Har du ikke lejet hele lejligheden er køkken, opholdsstue, toilet og bad delt med andre gæster.

B1
Facaden på huset.jpg
Køkken1.JPG
IMG_1712.JPG
Det blaa gaestehus_1sm.jpg

Det Blå Gæstehus | Lone og Martin Frank | Hovedgaden 56, Nordby | 6720 Fanø | +45 26 11 06 96 | familienfrank@bbsyd.dk